Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skar och det gav mig lugn

Jag föll igen så som alltid.

Likt förbannat skar jag och det var skönt.

Slöa knivar gav mig den smärta jag förtjänar, men såren jag ville ha är bara grunda skåror i mitt tjocka skinn.

Snart ska jag bränna bort allt i min fördärvade hjärna.

Jag kommer alltid till korta, jag räknas alltid bort.

Den smärta jag ger mig är den jag söker inget kan rädda mig.




Övriga genrer av Rude Billy
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-25 08:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppas denna text som är bra skriven inte är sann...
2009-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy