Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan, du kan, vi kan

Vi kan så mycket mer än älska, vi kan hata och fördärva.

Vi kan så mycket mer än kämpa, för vi kan falla rakt ner i den ondes fälla.

Ja, vi kan så mycket mer än det folk tror, vi kan hata, vi kan skada, vi kan falla och vi kan leka med andras känslor.




Övriga genrer av Rude Billy
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-25 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy