Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det smärtan ger mig kan jag tyvärr inte hitta hos dig

Min vänstra arm svider, det bultar och pulserar.
Mitt hjärta är bedövat så jag applicerar känslor på min arm med superlim.

Jag bränner och torterar för då får jag känna.
Då kan jag om så bara för en kort stund få känna att jag lever.

Riv min själ i bitar, töj den tills den brister.

Ge mig det jag aldrig förtjänat.




Övriga genrer av Rude Billy
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-25 08:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy