Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av och skriven tack vare lyckeli


Svar på Fannys bön

Den gjorde så ont och det lilla svikna
barnet i mig fick en tvillingsjäl!

I Fannys bön kände jag all smärta som en gång var min.
Som slog rot och aldrig lämnade mig.

För skammen och skulden finns kvar. De känslor som grodde då jag inte räddade er från er själva. Inte skyddade er från er och varandra.

 

Jag föll igenom då som nu och jag är trött på att aldrig räcka till!




Övriga genrer av Rude Billy
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-25 09:02



Bookmark and Share


  Fredric
Tjusigt skaldat... Konstigt att ingen kommenterat...
2009-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy