Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är så förbannat svår att älska

Du är så svår att älska.
Och det är kanske jag med.
Men det spelar ingen roll.
Det är ändå lika svårt att älska dig.

Jag kommer inte längre ihåg.
Hur din hud kändes mot min.
När den bara fanns ca fem mil bort.
För nu är den miljoner mil härifrån.

Ditt ansikte finns inte längre i mitt minne.
Annat än som en suddig bild.
Kanske mer som en fantasi än ett minne.

Du är så förbannat svår att älska.
Och ibland förbannar jag den dagen.
Då du bad om att få somna till min röst.




Fri vers av Glittra G
Läst 325 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-25 13:45



Bookmark and Share


  korpfjäder
Kärlek är inte så lätt... eller rättare sagt, det är lätt gjort att kärleken blir väckt fast man kanske senare önskar att den skulle varit djupfryst. Å andra sidan ... vad skulle livet vara utan att man ibland tar risken att älska människor som kan såra kärleken?
2009-03-27

  Tina-sol
Det är lätt att älska dig vännen. Svårt att komma dig nära. Tack för att jag får. Du är vackrast i världen och dina texter andas glitter.
2009-03-25

  Dr Jimmy Johansson The 777
Denna substansrika text är som en liten fortsättning på många av dina andra alster, den är självklart Glittaraistiskt till sin egenartade natur.
Din signatur finns mellan raderna, tydligt troget, så som du själv är.
2009-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G