Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Björken har en lilafärg - vilket är en säker vårtecken!!!


Fröken Björks vår skrik



”Våren är här”

skriker fröken Björk i tystnad
efter att hon äntligen
vaknat ifrån sin vinterdvala
och sträcker ut
sina längtansfulla grenar
mot himlen.

Hennes aldeles splitterny
violetta slöja ligger
som en tunn hinna
över hennes
nakna essens…

*våren är på väg…*





Fri vers av BlåhäXa
Läst 358 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-25 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa