Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Endast Skånes LO-Distrikt av Sveriges samtliga dito vägrar slicka LO-Ordföranden och Ärkepampen Wanja Lundby-Wedin i arslet !


Heja Skåne ! Ni vill sänka klassföräderskan Wanja !

Ynkligt av Sveriges LO-Distrikt, de vågar inte inse faktum ! För Wanja Lundby-Wedin har, skändligt, SVIKIT den Svenska Arbetarklassen ! UT MED HENNE UR LO-BORGEN ! VI VILL INTE HA KLASSFÖRRÄDARE DÄR !! OCH STÖRRE DELEN AV LO-STYRELSEN KAN FÖLJA MED ! FY FABIAN !




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-25 22:12



Bookmark and Share


  KristinaE
.. ilskan sprutar när jag hör det som sker - vilka tror de att de är - egot upphöjt till 1000 - orden som beskriver det som sker finns inte - de är inte uppfunna än - kanske kan vi läsa om 2000 talets galenskaper innan vi dör om vi lever sådär 30 år till!! Då kanske orden är uppfunna..?
2009-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska