Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi är fler, kom var med oss!


Medsystrar

Nej du är inte ensam ty vi är fler.
Vi är många som vet hur det svider, många som är med och lider.

Vi är många som har fått ta emot andras skit. Vi är fler som står bundna i andras syndabojor, dränkta av personers oförstånd och självhat.

Var stark, sök skydd, låt mig trösta och stärka.
Låt mig hjälpa och lyssna.
Jag finns här för jag känner din väg.

Smärtan är ett val, men i smärta finner vi ingen lycka.

I smärtan finner vi bara sår och skär oss själva än djupare ner i mörkret.

Kom ut och lev, låt oss hjälpa dig.
Låt oss stå starka tillsammns.

Ty vi är fler som dränks i andra människors tårar.
Vi är fler som slås blåa för andra människors misstag.
Vi är fler som får våra kroppar utnyttjade för att andra människor är svaga i sina själar.

Låt oss gå tillsammans.
Vi må vara svarta till själen men även vi kommer lyckas.

Låt inte död vara ditt enda vägval.




Övriga genrer av Rude Billy
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-26 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy