Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i en rotlös tillvaro


din fråga


letar jag mig igen förbi

mina minnens samlingsplats

eller lever jag ut

mina innersta önskningar


Jag känner igen det där sättet

det är så oerhört kort

så underbart

men så oerhört kort


är jag malplacerad igen

är min plats någonannanstans

än här




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-26 12:19



Bookmark and Share


  Lucie
Otroligt välskriven dikt. Särskilt fastnade jag för dessa tre meningar.
"är jag malplacerad igen
är min plats någonannanstans
än här"

Känner igen mig i dina ord.
L
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP