Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vanja en del i det smorda maskineriet

Arbetaren ska fortfarande
stå med mössan i handen
få sin lön sänkt med tvång

De som styrt landet mot
katastroftider
trollar dit nollor på sin
redan feta lön

Så många att man inte
ens kan i fantasin
föreställa sig
hur den siffran
ser ut




Fri vers av Kim VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-26 14:57



Bookmark and Share


  Jaseph
Ja, man blir förbannad på alla dessa profithungriga människor!
2009-04-23

  durr
man blir nästan lite arg.....
2009-03-26

  © anakreon VIP
Som jag brukar säga:
Akta dig för nollor som
alltid vill stå sist.
Efekterna av dessa pirayor
kan vara förödande.
Carl-Erik
2009-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP