Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En något modifierad låttext om när man inte vill inse att man blir behandlad som skit.


Det här är inte min dröm

Jag vet, att du och jag är olika
Jag tror, att du vill mer utan mig
Som när du tar någon annans hand när du vet att jag ser
Som när du väljer att glömma allt (mer och mer)

Tror du, att jag är blind och inte ser
När du, tar avstånd från mig om och om igen
Att se din blick sväva långt, långt bort bränner hål i min själ
Att se dig vända om och gå (är värre än det)

När du står sådär och jag ser vad du känner
När du ser på mig och jag ser att det vänder
När du ler mot mig, vill bara va' vänner
Det här är inte min dröm
Det här är inte min dröm längre

När du går från mig utan att se dig om
När du spottar på orden jag gett dig som
Betyder mest, får mig att ångra dom

När du trycker ner mig i mina skor
När du rymmer från platsen där saknaden bor
När du tvingar mig att välja och jag svarar
"Det här är inte min dröm. Det här är inte min dröm längre."

Det här är inte min dröm
Det här är inte min dröm längre




Fri vers av muckpuck
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-26 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

muckpuck
muckpuck