Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur man kanske förklarar att man älskar någon på alla sätt som finns, genom en låttext.


På alla sätt som finns

Det finns nått jag vill berätta för dig
Det finns nått du måste veta om mig
Det finns nått jag önskar att jag hade sagt
Det finns nått som sänker mitt hjärtas takt

En ömmande känsla som måste ut
Jag vet inte om jag vågar, ska jag tala ut?
Och berätta vad jag känner inom mig
Rädd för obesvarad kärlek, jag vill inte att du ska dömma mig

Jag går ofta och tänker på hur allt kan bli
Fantiserar ihop en saga som vi kan leva i
Där jag är prinsessan och du är min prins
Där du kysser mig ömt och viskar:
"Du är den vackraste som finns"

Du är ljuset i slutet av min tunnel
Du är lyckan som brinner i hela mig
Du är solskenet som kommer efter regnet
Och hur kan jag förklara att jag älskar dig -
På alla sätt som finns

Du finns i mina tankar och i varje andetag
När jag kippar efter andan är det du som håller mig kvar
Jag vill vara i din famn i en gränslös evighet
Jag vill ge dig all min kärlek
Men hur säger man det?




Fri vers av muckpuck
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-26 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

muckpuck
muckpuck