Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något modifierad låttext om att vara kär.


Vill du dela allt med mig?

Jag är vaken alldeles för sent varje natt och tänker på dig
Drömmer om att få höra din röst när jag väl har gått och lagt mig
Du har överraskat mig och tvingat mig på fall
Jag måste sakna dig

Jag tänker fortfarande på hur det var sist vi sågs
Önskar att jag hade hunnit chansa på dig innan du åkte långt bort
Du har överraskat mig och tvingat mig på fall
Jag måste sakna dig

Du ska veta att hela mitt liv har jag fallit på egna villkor
Jag har alltid haft svårt att öppna mig för folk, vill inte ha ett livstids-sår som aldrig läker, men
Du har överraskat mig och tvingat mig på fall
Jag måste sakna dig

Hur går det till när man blir kär?
Jag vill ju veta vad det är
Det där som bultar i mitt bröst
Söker allt annat än tröst
Det jag vill veta här idag
Är om det ska bli du och jag
Mina tankar ockuperas av dig, hey hey
Vill du dela allt med mig?




Fri vers av muckpuck
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-26 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

muckpuck
muckpuck