Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

all vilja

Utan tvek
Finns det de som redan har funnit sin väg
utan att vara vek
För det är de som aldrig sviktar
Utan svek
Står de mot universums och världens orehörda viktar.




Fri vers av Nerak
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-26 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerak