Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad som alltid har varit klart

Jag hat tappat syn på livet
På vad som alltid har varit klart
Vad lever jag för
Varför finns jag kvar?

Galenskap är tre steg
Från där jag står
Låt mitt liv fortsätta
Låt mig förstå.

Allt jag begär
är att få vara mig själv
med både bekymmer och besvär
med ilska och fröjd.

En välsignelse att veta vad jag levt för
Har jag burit länge
Men nu står jag inför
Ett val som kan vända på allt jag känner.

Svara på en fråga är simpelt
Men meningen är djup
Vad finns jag till för
När livet aldrig får bli förskjutt?




Fri vers av Nerak
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-26 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerak