Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag hatar att säga emot mig själv. det brukar betyda att jag gör någonting fel.


motsägelse

musiken kryper inanför revorna i min skjorta och ringlar längs med ryggraden. Den här musiken är du.
Jag intalar mig själv att jag har släppt dig, men för att göra det på riktigt...
Jag vill inte ha dig surrande i bröstet längre men jag uppskattar också mitt intakta hjärta, vill inte behöva karva bort dig.

Jag vill minnas men glöma.
Hur hänger det ihop?

jag och mina tankar
hur hänger vi ihop?




Övriga genrer av viunderregnmolnen
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-27 07:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viunderregnmolnen
viunderregnmolnen