Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag finns alltid där för dig Ida.


Poem for Ida


Jag såg tårar i din ögonvrå,
och allt var inte lika

sprakande
gnistrande
skimrande

sådär som det alltid brukade att vara då.

Men Ida,
låt mig finnas där för dig nu.
För vännen:

faller du ihop
så faller jag isär,

inuti.




Fri vers av Pernilla Lindholm
Läst 406 gånger
Publicerad 2005-09-12 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Lindholm