Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eller.. Om hur jag aldrig nådde mina mål!




Checkpoint Charlie!

Checkpoint Charlie jag drog mig själv än längre ner.
Jag fördärvade mig så hårt att det inte är mig du nu ser.

Checkpoint Charlie jag slet mig själv i stycken, jag strävade bakåt och hamnade precis där jag inte ville vara.

Checkpoint Charlie jag ser hur målet försvinner bort i horrisonten och hur jag än kämpar, hur jag än klöser sliter jag mig bara bakåt.

Checkpoint Charlie för jag känner att du har tröttnat på mig!




Övriga genrer av Rude Billy
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-27 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy