Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pryd av poesipermanent

Tempo av terpentintemperament
Ord som otorkad oljefläck
Pryd av poesipermanent
Dedikerad dukskräck

Kreativ
Kognitiv
passiv




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 462 gånger
Publicerad 2005-09-12 16:47



Bookmark and Share


  Fredric
vem är det du skriver om? ;-)
2005-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön