Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från skvivarcirkeln ettt tema


Jag är så busig och charmig!

Jag är så bus charmig! Även du!

Jag är så busar och charmrmar, så att jag kan charma dig till vad som helst.


Jag charmar och busar förför dig med allt som gör dig glad och mår gott.

I alla dess färger i blått.

Som ett nymålat lokomotiv som du kliver på och blir blå.


Med min pesonlighet och bus medmänniskomentalitet samt lite falskhet.

Övertalning med falning.

Mitt kroppsspråk jag använder och du på den tänder.

Jag charmade grannens hund sist eller Joppe charmade mig med sitt bus.

Nu buscharmar jag dig.


I alla dess färger även i blått.

 

 

 




Fri vers av Jean-Michel Orblin
Läst 347 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-27 13:20



Bookmark and Share


  infected_heart
Mycket bra:)
2009-11-03

  Anita Hanssen
Ha, ha, ha ... yes, du verkar ha den förmågan.
2009-10-29

  JessicaB
Charmigt !
2009-04-17

  Carola Zettergren
Charmigt!!!:)
2009-04-01

  Stardust VIP
Mmmmm, det där köpte jag! Speciellt att även JAG är charmig! =D =D =D
2009-03-30

  lodjuret/seglare VIP
hade jag varit sådan att jag lätt föll och flicka, hade jag förstås börjat gråta av tacksamhet vid åsynen av en sådan charmör som du
2009-03-27

  Jean-Michel Orblin
Jag kan nog bli telefonförsäljare
2009-03-27

  Måna N. Berger
Visst är du charmig :)
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin