Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ljuva sol

Jag kastar mina förbarmande som snöbollsglitter
En förljugen skönhetsskur spränger splitter.
Jag lägger mig för dina fotbadsvarma fötter
Fångar, smeker, njuter, dessa åsnerötter
Jag ger dig mitt härskna smör i solksken
Dina bruna armar, dina bruna ben
Du askgrå åter
Jag ler, du gråter




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 451 gånger
Publicerad 2005-09-12 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön