Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden kramar till döds


Själens
törst
släcks
med
det mörka
vattnet

ensamheten
betalas
med
bittra
tårar

tystnaden
närmar sig
kroppen
och
kramar
den
till döds




Fri vers av Roula O
Läst 326 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-03-28 21:38



Bookmark and Share


    vide
tystnaden som uppstår i ensamheten... efteråt... sorgsamt...
2009-04-02

  Dilsewat
Skrämmande, som taggtråd!
2009-04-01

  Marlboroman/Hg VIP
Fem stjärnor i himlen R...
2009-03-30

  Maria T
Mörk poesi om ensamhet
och tystnad
2009-03-29

  Losnall
Mycket härlig och bra och sorglig och hemsk text. Love it.
2009-03-29

  Ellen Vivelavita VIP
Gastkramande ensamhet talar till mig genom dina ord... väl skrivet!
2009-03-29

  Fredric
Tystnad kan både döda och skapa liv...
Mycket härlig text!
2009-03-29

  Sladjana Zubcevic
"tystnaden
närmar sig
kroppen
och
kramar
den
till döds"
Underbart skrivet min vän.
2009-03-28

  Fånga dagen
Smärta styrka i dessa ord ibland måste det få göra ont
mvh Anna-Karin
2009-03-28

  Eaglemountains VIP
Här finns inget ljus, här är allt mörkt och tyst i ensamhetens tid och rum, där bitterhetens tårar fuktar kinderna ....
2009-03-28

  firefire
viss tystnad,ovald,kan precis som du skriver så poetiskt krama en till döds,likt en boaorm kanske..hm..funderar... Snyggt skrivet i alla fall som vanligt min vän!
2009-03-28

  tom boreland
här finns ett djup
som åter har en skral tucht
du är ute och rör vid intressanta gränser
2009-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O