Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
++++++++


Mars haiku

Svart skugga slår

kopulerande harpar

Falconiformes

© YM Bohman -09

 




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-27 19:16



Bookmark and Share


  Miss Mod
Livsmedel i mars, det ska vara Du, som får till det så!!
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER