Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÖ EN BIT IKVÄLL

 

 

Dö en bit ikväll

Viskar rösten

Dö en bit ikväll

Ty döden och livet

Ska vi alla följas åt

Men dö en bit

Dö bort den där smärtan

En bit smärta dö nu

Dö en bit i ikväll

För jag måste

Lämna en bit

En död bit

Ikväll  




Fri vers av Fånga dagen
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-27 19:36



Bookmark and Share


  Lotti
underbar text, handlar för mig om att låta en del av sin självbild att dö
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen