Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Födelsedagsdikten till mor min :D


Älskad under vårsolens strålar

Ute kastar solen sitt första sken,
i ett virrvarr av färger,
över världen.
Medan våren hälsar på,
knackar på dörren, med blommor i knät
och fågelsång i kronan,
lever hon här,
hon den älskade.

Lyssnar till pratsam
tjafsar och förhandlar
skrattar och diskuterar
i vardagens kärna.

Leende ögon blir till pärlor
bakom glaset
och tyngden delas jämnt
med någon annan


Älskad under vårsolens strålar.




Fri vers av Konnichiwa
Läst 233 gånger
Publicerad 2009-03-27 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konnichiwa