Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

Den personliga integriteten är viktig.




Vi borde inte smälta samman

 

Jag ramar in en del

av ditt hjärta

för att alltid kunna se dig

på behörigt avstånd

 




Fri vers av Ellen Vivelavita VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-27 20:47



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Den innehåller så mycket din text som berör mig på olika sätt, vemod, kärlek, nostalgi, avstånd tlll kärleken så att den inte kommer för nära. Tycker mycket, mycket om denna.
2009-03-29

  Roula O
underbart skrivet...
2009-03-27

  Hans Christian
Klok och vacker text! Njuter o tackar för läsning.
2009-03-27

  *Yezze*
Fantastiskt skrivet..
ja nog ramar man in de hjärtan som berört en på något sätt men inte kunnat nå fram till...
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

  Ellen Vivelavita
Ellen Vivelavita VIP