Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lämna


för nu



för nu har jag låtit

det gamla rinna ut

och låtit

det gjorda vara gjort

och låtit

alla få sitt


och låtit

allt få näring

och låtit

inget att underlåtas


och låtit mig fortsätta

och låtit mig få kraft

och ro

och låtit mig vara

och låtit dig vara

som du är








Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-27 21:30



Bookmark and Share


  Jdikt
Den här är alldeles väldigt läsvärd och som annat jag läst av dig med en melodi som liksom sjunger sig in i mitt hjärta. tack
2009-03-28

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
förståelsens sigill,
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP