Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hej alla som... nej jag säger det inte!!!!!!!!


pekoral - so what


Med följe i släptåg (var annars)

Väljer vi väg (med andra)

Stjärnorna lyckönskar (vad annat)

Och livet vänder (JA, jag oxå)









älskade, älskade, älskade....




Övriga genrer av fröfina
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-27 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröfina
fröfina