Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kulen höstmorgon



Ett hjärta men alltid

Två hållplatser

En för dig - för alltid

Som förut

Men livet kom, och VI försvann


Jag kommer

Du väntar

Förhoppning och jag med

Men våga, våga, våga

Är vi bara drömmen av varandra












(jag kommer att vara där - kommer du?)




Fri vers av fröfina
Läst 218 gånger
Publicerad 2009-10-29 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröfina
fröfina