Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag en Hippocampus


Jag ska se till att träna upp mig till en sjöhäst

Med gripstjärt och höjt huvud

Ska jag möta dig i ett varmt hav


Där ska vi, lite småtaggigt, men ändå sjöjungfrulikt

Älska livet av varandra

Det blir väl bra?




Övriga genrer av fröfina
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-27 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröfina
fröfina