Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aldrig får man vara riktigt nöjd!


Fan oxå!!!


Liksom neolitiker

(bronset kom sedan)

Det blir alltid bättre sen.......




Bunden vers (Haiku) av fröfina
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-27 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröfina
fröfina