Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi sågs förut...

Igen

Kom du tillbaks

Jag högg direkt

Du förstår inget alls.




Övriga genrer av fröfina
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-25 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröfina
fröfina