Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
julsveda


Snart så

En ohjälplig längtan

och jag vet att snart

är allt över


Ett par dagar till och då är

du här




Fri vers av fröfina
Läst 198 gånger
Publicerad 2009-12-19 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröfina
fröfina