Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det rinner blod från dina tankar



det rinner blod från dina tankar

du är mer levande än andra

men dina monster är mörkare

och dina jagade ögon

får mig att gråta

du är aldrig riktigt stilla

och du viskar

att du vill vara en stjärna

en dansande mareld på världsrymdens hav

där stegen tas av glädje

vidderna är öppna

och tankarna har läkt.




Fri vers av helena_lundstedt
Läst 219 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-27 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

helena_lundstedt
helena_lundstedt