Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Martin

Du får mig att flyga, du får mig att le, du får mig att skratta och du får mig att inse.

Livet är inte menat att vara en perfekt dans på rosor, men med dig vid min sida är det fan så nära!




Övriga genrer av Rude Billy
Läst 388 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-28 01:07



Bookmark and Share


  Muppin
Ta min hand då.
Så ska vi flyga, le, skratta och dansa på rosor
tillsamans, du och jag.
Då är vi inte "fan så nära" längre
DÅ är vi fan där!

Love You /Big M ;P
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy