Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet... de e inte fullmåne precis... ;-)


Vinterns efterklang




Vinterns sista eftertoner
klingar vidare
med det
stumnande snöfallet

Små bäckar som fryses igen
när frosten sveper över
kraftfullt
under fullmåne skeenande
vårnatten

det är bara att gilla läget…
våren dröjer sig något




Fri vers av BlåhäXa
Läst 455 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-28 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa