Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan också skaffa mig en annan

Jag kan också skaffa mig en annan
Sa Hon till Han - ett nackskott i pannan
Pyttepanna är väldigt närande och gott
Var är dom där fröna som vi aldrig fått?

vi har roligast när vi bråkar
då kommer humorn fram
och livets ironi och sarkasm
ger vardagen krydda

när spleen och egotrippar
hotar att störta allt i djupet
kommer de uppfriskande bråken
och räddar situationen

fram för mera bråk!
jag kan ocå skaffa mig
nån annan




Fri vers av Örnhjärta - Björnhjärta
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-28 11:47



Bookmark and Share


  claes fredelius
Det känns inte roligt att läsa dom här texterna
Och det var väl meningen
2009-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Örnhjärta - Björnhjärta