nattankar om kärlek och saknad till människor, sånt som jag aldrig skickar
den här är till G, min medusa" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nattankar om kärlek och saknad till människor, sånt som jag aldrig skickar
den här är till G, min medusa



Meddelande ej sänt 6

Jag vill skära bort dig ur mitt huvud, du står ivägen för mina ord, min sömn, och jag vill ju bara få krama dig, tycka om dig, somna bakom dig alldeles nykter...

 

 

040615




Fri vers av Aenima
Läst 455 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-29 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aenima
Aenima