Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nattankar om kärlek och saknad till människor, sånt som jag aldrig skickar
den här är till G, min medusa



Meddelande ej sänt 8

Nej
jag är inte alls hemligt jätteförälskad i dig
Jag är officiellt totalbesatt av dig

 

 

 

040801




Fri vers av Aenima
Läst 462 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-29 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aenima
Aenima