Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nattankar om kärlek och saknad till människor, sånt som jag aldrig skickar
till M



Meddelande ej sänt 10

Jag tänker på att du ligger i en likadan säng som jag
i ett likadant rum som jag...
Varför kan du inte lika gärna ligga i Samma rum, Samma säng?

 

 

 

040907




Fri vers av Aenima
Läst 566 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-29 15:02



Bookmark and Share


  Keaton
been there:/
2010-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Aenima
Aenima