Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
drömmar är till för att förverkligas..


Nyfallen stjärna



Våra kroppar gör spår i sanden


Vågorna smeker våra ben till ljuvligaste orgasm


Till kluckande ljud av läppar och vågor


Gnistrar ditt leende likt en nyfallen stjärna


Får aldrig nog av dig




Fri vers av JNI
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-30 07:16



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Härlig kärleksdikt! * gillar *
2009-04-14

  Blåbäret
en nyfallen stjärna...något att önska till
slut ögonen och viska din önskan
lev drömmen, håll fast, låt aldrig gå
i den sista raden ryms galet mycket passion...
fint.
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

JNI
JNI