Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bit av mitt hjärta slits loss

Varje gång någon av er
som jag håller kär inte ler
när jag är i närheten
slits en bit loss från mitt hjärta
hänger löst som huvudet
på nallen jag hade
som ett litet barn

Sorgen vaknar när den känner för det
tar aldrig hänsyn
sorgen hatar och älskar
blandar och ger

Allt detta har jag lärt mig
jag klandrar inget eller något

Jag vill bara se er le




Fri vers av Andreas Sjöström
Läst 809 gånger och applåderad av 41 personer
Publicerad 2009-03-30 14:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sorgen kan man lita på i vått och torrt. bra dikt!!!!!!!!
2009-10-13

  anita VIP
Mycket vacker fångat.
2009-04-04

  Cosmic Johanna
Vackert fångat, en kontrastrik dikt,

grattis till placering, det är denna värd.

Applåder för din nakna dikt.
2009-04-04

    Craxyknas
Älskar första delen.
2009-04-03

  CJ
Bra skrivet.
2009-04-03

    lxsl
Känner igen mig i första versen, och i andra versen ännu mer!
2009-04-01

  durr
jamen så är det :)
2009-03-31

  CJ
SÅ VACKER!!!
2009-03-31

    Vildljus
Väldigt vackert. Känner igen mig. Stort.
2009-03-31

  Emilia Berg
Man kan inte låta bli och Le till dig, du träffar en på hjärtat med dessa ord.
2009-03-30

  Bagan
Riktigt vackert skriven!
2009-03-30

  Ellen Vivelavita VIP
Den här känns i hjärteroten... hos mig väcker den känslan när sorgen har sin gång och man kan bara finnas vid sidan av den. Finnas nära och vänta... mycket berörande...
2009-03-30

    Marie Andersson
Du sätter ord på
att vara ensam i
mängden,
av nära...
Fint beskrivet.
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Sjöström
Andreas Sjöström