Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjesprång!!

Tack universums Herre
att Du har ögon just för mig

Tack att jag finns i Din tanke
och att Du mycket väl känner mitt namn

Tack att mitt jag och hela min varelse
vilar i dina sårmärkta händer

Tack för de dagar Du väcker min medvetenhet
och öppnar mina sinnen
för Dina sanningar

Tack att Du har ögon för mig
Du himlaljusens Fader
att jag finns i Din tanke
Du Gud ur Evighet

i Din tanke




Fri vers av Lia-Lej
Läst 450 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-30 15:50



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Håller med Fredrik och Jenny.. en skön bön att ta till sig! jag har osså en speciell bön jag själv kommit på och ber så ofta jag kan.. kram Lasse..
2009-04-18

  Michaela Dutius
En underbar godnbattbön för mig som snart ska gå isäng.
tack Lia-Lej....
2009-04-15

  Kristina Wallbing
!!!Jag får glädjeskutt i magen av denna dikt, Lia-Lej!!!
En underbara lovsång till Honom som lovat vara med oss ALLA dagar (både lätta och tunga dagar...).
2009-03-30

  Fredrik Stillesjö
Hej Lia-Lej!

Vill gärna hoppa med i dessa språng. Din dikt gör mig glad och ger mig tillförsikt. Hälsar vännen Fredrik
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Lia-Lej
Lia-Lej