Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min son Alex har skrivit denna dikt...


Mamma Mia

Mamma mia tuttarna klia
den som inga tuttar har
den har bara muttan kvar



Alex Berg 12 år




Fri vers av Emilia Berg
Läst 473 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-30 17:13



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
Rolig men dålig...
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Emilia Berg
Emilia Berg