Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När saker i livet gör att vi förändras.


Ögon

Mina ögon

är inte dem samma

Mina tankar

blir aldrig vad dom varit

Jag är en ny person

i samma kropp

Fast ingenting

Nej ingenting

är sig likt




Fri vers av Andrum
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-30 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andrum
Andrum