Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur diktsamlingen \"(Socker)\", dikt 1


Fångad av dina bitska tänder (1) - (Socker)

Varje tår som föll var ämnad åt dig
att rullas nedför min kind
för dina ögon
varje blick av avund
slog min näthinna till ett trasigt mönster
fångad av dina bitska tänder
som inte åt kött
likt rått och ilskt
sög sig dina läppar fast
för att hindra din törst
av det jag gav




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 879 gånger
Publicerad 2005-09-13 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön