Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur diktsamlingen \"(Socker)\", dikt 2


Känsla av oro (2) - (Socker)

Många kvällar min ömkan led i baren
lika alla sorgsna möten
som kastades bort
för sura urvridna trasor luktar ingen på
trots att jag ändå höll mig reslig
syntes alla tårar i tröjans otvättade tyg
och lukten av alkohol
påtvingade en systematisk känsla av oro
för nästas like




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 913 gånger
Publicerad 2005-09-13 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön