Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur diktsamlingen \"(Socker)\",1997, dikt 3


Spillda droppar (3) - (Socker)

Caféet
Det underbara caféet
som räddade mig från spillda droppar
längs en slaskig bardisk
allt liv
och all harmoni
som rättfärdigade mina synder
raderade mina sorger
där borden alltid städades rent
där frågorna alltid fick riktiga svar
med en glimt av roande retningar
blickar sugande vid levande ljus
återspeglade stearinet
och den brinnande flamman
det där underbara caféet
med sina lika trevliga stammisar
som inte dolde alla misslyckanden
i alkoholens misär
och spillda droppar




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 865 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-13 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön