Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad finns det då kvar?

Jag vill vara kär i dig, men det kan jag inte längre.
Jag vill hata dig, men det kan jag inte än.
Jag vill förklara för dig, men det vågar jag inte.
vad finns det då kvar?

(Snälla, jag vill inte bara vara tom.)




Fri vers av mollimo
Läst 499 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-30 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mollimo