Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mekanikern

Tänk om man kunde mecka.

Då skulle jag skruva upp toppen.
Ta en rejäl titt.
Plocka ur alla delar.

Smörja och putsa.

Fräscha upp samvetet med lite
ny olja.
Ersätta rädslan
med kärlek.
Trimma ödmjukheten

Som ett avslut skulle jag
Polera självkänslan med en mjuk hand
så den glänste.

Sedan lägga på locket och skruva ihop.





Fri vers av Marjavaara
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-30 22:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lite vax kanske? putsar till lite med en applåd!
2009-04-03

  Larz Gustafsson VIP
Allt det där kan Någon Annan göra åt dig om du öppnar ditt hjärta.
2009-03-31

  peter markurth
snyggt länkad....
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara